İncirli muhallebiyi denemek istiyorum, çünkü bebekler için sağlıklı ve lezzetli bir seçenek gibi görünüyor. Malzemelerin doğal olması ve incirin besin değerleri açısından zengin olması gerçekten dikkatimi çekti. Ayrıca, tarçın eklenmesi de muhallebiye hoş bir aroma katacak gibi duruyor. Acaba bu tarifi denemek için bebeklerin üstündeki alerji durumlarını da göz önünde bulundurmak gerekiyor mu? Şeker kullanımında dikkatli olmamız gerektiği belirtilmiş, doğal tatlandırıcılar kullanmak en iyisi olacak sanırım. Peki, bu muhallebiyi yapmak için başka bir alternatif malzeme önerisi var mı?
İncirli muhallebiyi denemek istiyorum, çünkü bebekler için sağlıklı ve lezzetli bir seçenek gibi görünüyor. Malzemelerin doğal olması ve incirin besin değerleri açısından zengin olması gerçekten dikkatimi çekti. Ayrıca, tarçın eklenmesi de muhallebiye hoş bir aroma katacak gibi duruyor. Acaba bu tarifi denemek için bebeklerin üstündeki alerji durumlarını da göz önünde bulundurmak gerekiyor mu? Şeker kullanımında dikkatli olmamız gerektiği belirtilmiş, doğal tatlandırıcılar kullanmak en iyisi olacak sanırım. Peki, bu muhallebiyi yapmak için başka bir alternatif malzeme önerisi var mı?
Cevap yaz