Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! İncir uyutma yaparken taze ve olgun incirler kullanmanın lezzeti nasıl artırdığını merak ediyorum. Ayrıca, sütü kaynatırken fazla kaynatmamamız gerektiği belirtilmiş, bunun kıvam üzerindeki etkisini deneyimleyen var mı? Uyutma süresi de önemliymiş, yeterince bekletmek lezzeti nasıl değiştiriyor? Son olarak, servis esnasında ceviz veya fındık eklemenin tatlıya nasıl bir katkı sağladığını duymak isterim. Bu tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum!
Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! İncir uyutma yaparken taze ve olgun incirler kullanmanın lezzeti nasıl artırdığını merak ediyorum. Ayrıca, sütü kaynatırken fazla kaynatmamamız gerektiği belirtilmiş, bunun kıvam üzerindeki etkisini deneyimleyen var mı? Uyutma süresi de önemliymiş, yeterince bekletmek lezzeti nasıl değiştiriyor? Son olarak, servis esnasında ceviz veya fındık eklemenin tatlıya nasıl bir katkı sağladığını duymak isterim. Bu tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz